Välkommen till Lindberg Bil i Vara, det är hos mig du förhoppningsvis gör ditt nästa bilköp.

Med nästan 20 års erfarenhet i bilbranschen så har vi både kunskapen och kontakterna för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt bilköp. Finns inte bilen i vårt lager, så letar vi rätt på bilen till er. Vi samarbetar med många bilhandlare och kan erbjuda er såväl nya som begagnade fordon.

Att köpa bil är ett stort steg för de flesta, så varför inte komma in till oss och sitta ned över en kopp kaffe och diskutera hur ditt familjeförhållande och behov ser ut, Vi kommer gemensamt fram till vilken bil som passar just dig. Sen tar vi ansvaret över att finna bilen till er. När vi hittat rätt bil så får du ett förslag av oss som vi hoppas känns intressant för dig. På detta sätt så gör vi jobbet och du slipper sitta och leta på nätet och åka land och rike runt för att hitta rätt bil för er.

Vi tar även hand om din gamla bil i inbyte alternativt så kan vi ta den som försäljningsuppdrag.

Vi samarbetar med Santander Consumer Bank och kan därmed ordna förmånlig finansiering, både genom avbetalning eller leasing.

Vi ombesörjer även att ordna en bra bilförsäkring, i vissa fall så kan vi ordna prova-på försäkringar som man kan få utan kostnad allt från 14 dagar till 3 månader.

Skulle du vilja köpa till längre garantier så samarbetar vi med Autoconcept där det finns många olika sorters upplägg, allt från 3-30 månaders garantitid.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ditt nästa bilköp!

Hitta till oss

Öppettider

Enligt överenskommelse