Vill du sälja din bil, husbil eller husvagn så ska du anlita oss.

Vi åtar oss att hjälpa dig att sälja ditt fordon till rätt köpare. Vi går igenom och kommer överens om vad vi ska begära och vilket som är det lägsta priset som du kan tänka dig att sälja ditt fordon för.

Du som uppdragsgivare ansvarar för att fordonet är försäkrat och skattat under försäljningstiden.

Vi går tillsammans igenom ditt fordon och kontrollerar vad som behöver göras innan försäljning.

Att sälja en bil kan vara ett tidskrävande och besvärlig process. För många kan det vara svårt att sälja sin bil till rätt pris då man inte vet vad bilen är värd. Då kan det vara smidigt och enkelt att lämna ifrån sig jobbet och anlita någon som kan sälja bilen. Vi ser till så din bil får rätt förutsättningar för att kunna säljas, då vi även kan erbjuda köparen finansiering och garantilösningar. Tillsammans går vi igenom marknaden och kommer överens om vad vi ska begära för din bil. Vi skriver ett försäljningsavtal där allt vi kommit överens om framgår.

Din bil får sen en plats inne i vår bilhall, eller på uppställningsplats utmed bilhallen, där den syns för tusentals förbipasserande bilar dagligen.

Centralt läge med bra exponeringsmöjligheter såväl inne som ute för bilarna, och mycket folk i omlopp och tusentals bilar som passerar dagligen utmed E20. Fördelarna genom att låta oss sälja din bil är många. Din bil syns självklart även i alla våra annonser såväl som i vår marknadsföring på nätet.

Låter detta intressant så är du välkommen att höra av dig till oss!

Hitta till oss

Öppettider

Enligt överenskommelse